Общество

Реформа образования: «повышение эффективности путем ликвидации лишнего»

08.02.2013
Документ предусматривает получение нашей страной кредита в 40 миллионов долларов на 25 лет, сообщает министерство финансов.
Задача проекта - в повышении качества образования путем поддержки реформ, развитии и внедрение стандартов качества для школ, улучшении систем оценки студентов, «повышении эффективности путем ликвидации лишнего», создании более гибкой системы образования.

Кредит выделяется на стандартных условиях Международной ассоциации по развитию – на 25-летний срок с 5-летним периодом отсрочки по выплатам, с комиссией за обслуживание 0,75 процента годовых, под годовую ставку 1,25 процента и со сбором за обязательство 0,5 процента годовых.

Комментарии (1) Добавить комментарии

  • x

    si iaras minciuni minciuni minciuni... bani ati luat colb ati facut si veti face si mai departe...,dar as vra sa va intreb pe cei de la ministerul invatamintului , pe d. filat pe d. lupu, pe d. timoffti ,gimpu s.a.m.d. politiceni de rang inalt cine vor fi aceste cadre care vor introduce in scolii ce citim in articolul de mai sus. nustiu cum prin alte raioane dar la noi la Edenet in fruntia derectii de invatamint , foarte nelejitim ,a ajuns asa un cadru puternic de ne crucim nu cei din invatamint da chiar cei de rind traitori . cum domnilor se face ca o persoana ,adica aciasta Aurica din fruntia directii date care idee nare nu de invatamint dar nici de bun simt cultura cit decit, caci mai bine de 12 ani a facut comert la piata in moscova a vindut jenti . a revenit acasa sa dat femeia in amor si...a ajuns la post. apar de acum la derectie si prietene de plimbari prin paduri , tot atit de intimplatoare ca si Aurica. asa ca e foarte greu de crezut ca ceva va fi mai bine in invatamintul si cultura din nordul republicii si anume la EDENET. Vor avia oare sfirsit vro data aceste faradeleji din tarisoara noastra??? la bine no sa ne aduca aceste glume pe jeneratia in crestere, pe cei ce mine poimine vor fi siguranta tarii. de cine educatii???