Город

Претензии к мэрии пишите на alerte.md

26.09.2011
С его помощью жители столицы и пригородов муниципия смогут оперативно извещать власти о проблемах: прорыве труб, сухих деревьях, перебоях в подаче электроэнергии, разбитых дорогах, неработающих светофорах, бездомных собаках, отсутствии разметки на проезжей части и т.д.
 
Генпримар Дорина Киртоакэ поставил в известность все муниципальные службы, что отныне они должны будут следить за сообщениями граждан на открытом сайте и быстро на них реагировать. Результаты проделанной работы градоначальник предлагает задействованным городским службам фотографировать и размещать на сайте в качестве отчета.
МВ

Комментарии (5) Добавить комментарии

 • x

  Pe Calea Orheiului, vis a vis de VAZ, se taie copacii uscati, dar in locul lor nu se planteaza altii, ci peste noapte ca prin anii 90, apar constructii particulare de tipul chioshkurilor de sticla ci inscriptia "Se da in chirie" sau "Se vinde" Deja au aparut 9 asemenea instalatii in locul copacilor taiati, si "munca" continua Coruptie nemaivazuta, daca pina in prezent nimeni de la primarie nu ia masuri sa stopeze si sa demoleze cele aparute la sigur ilicit

 • x

  are,totusi statut de parc paduricea dintre str. Florilor si Calea Orheiului?HIPODROMUL? EINSTALATA TABLITA,PRECUM CA parcul e patronat deMedicina Preventiva, dar anul in jur acolo doar se acumuleaza tone de deseuri si nimeni nu face nici сuratenie, nici, barem, nu instaleaza vreun tomberon sau amenajeaza vreun loc de odihna

 • x

  Pacat ca nu pot expedia o poza - sa vedeti ce mai gunoiste a instalat dl E.Haruta in parcul Catedralei -chiar mai jos de hramul principal al tarii. In loc sa se transporte zilnic din parc gunoiul adunat, el este acumulat in citeva tomberoane zile la rind,ocupind o parte din locul de agrement. Linga tomberoanele "mirositoare" - o instalatie din tabla ruginita,in spatele careia se pastreaza inventarul lucratorilor. Si nici fir de iarba nicaieriCaci nu se sapa si nu se stropeste terenul de sub copaciOare asa ar arata unul dintre cele mai populare parcuri din capitala si din tara???

 • x

  D.Primar general, eu nu inteleg cine ccordoneaza instalarea chioscurile pe teriotriul orasului de pilda pe str.Ion Creanga linga peata instalate pe trotuar,asta contravine normelor de securitate in caz de accident rutier vor fi zeci victime,instalarea a coordonata cu politia rutiera?si prviti varog de pe str.I>Creanga ce privelste compun aceste chioscuri nici oastetica,mii rusine de acesta conducere.

 • x

  Попытался отправить сообщение на указанном сайте - фиг там Надуриловка, не ушло.